Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

THE BOOZE MARKET by the crafts factory

από Πέμπτη 14 εως Τετάρτη 20/4


Το νέο THE BOOZE MARKET by the crafts factory είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί από τη Πέμπτη 14 εως Τετάρτη 20 Απριλίου στη Στοά του Booze, η οποία βρίσκεται στη Κολοκοτρώνη 57-59. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή απο τις δύο το μεσιμέρι μέχρι δώδεκα τα μεσάνυχτα.
Τα κοσμήματα My little Runaway μαζί με τα κεραμικά διακοσμητικά Egli pottery studio θα λάβουν μέρος στην έκθεση και για τις επτά ημέρες παρουσιάζοντας κοσμήματα και μικρά διακοσμητικά αντικείμενα.

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για την ευκαιρία που μου δόθηκε να συμμετάσχω στο bazzar του Booze, ένας χώρος ιδιαίτερα καλλιτεχνικός και πρωτότυπος, ο οποίος χαρακτηρίζεται από ζωντάνια και δημιουργικότητα.

Aπό τα κοσμήματα My Little Runaway Θα παρουσιαστούν νέα σχέδια σε δαχτυλίδια, κολιέ, καρφίτσες και σκουλαρίκια σε φωτεινές και πολύχρωμες αποχρώσεις όπως αρμόζει στην άνοιξη που έρχεται δυναμικά !!
Τo Egli pottery studio υπόσχεται να ενθουσιάσει με τη γνωστή ποιότητα των χειροποίητων καντηλιών αλλά και τις πολύχρωμες κεραμικές διακοσμητικές πεταλούδες.
Σας περιμένω όλες και όλους εκεί !!!

Φιλικά
Angel

1 σχόλιο: